Laptophoes met bloemen

Kunst vind u niet alleen op canvas of linnen schilderijen, deze is tegenwoordig ook te vinden op allerhande producten zoals laptophoezen en laptoptassen. Het wordt steeds meer een trend om saaie producten op te vrolijken met een leuk design. Het merk Sleevy is hier heel goed in, zij hebben meer dan 300+ designs voor op laptophoezen, tassen en rugzakken. U vindt tevens een groot assortiment aan bloemen designs op een laptophoes.

Sleevy laptoptas met bloemen

Het hippe merk Sleevy heeft de meest unieke laptophoezen, laptoptassen en tablethoezen. Onze passie gaat uit naar het creëren van prachtige designs met de meest uiteenlopende kleurcombinaties. Sleevy producten zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben een haarscherp design. Een origineel Sleevy product herkent u direct aan het bedrukte Sleevy logo.

Laptophoes 11,6 inch bloemen en ballonnen - Sleevy
laptophoes
Sleevy 11,6" laptophoes bloemen print
Sleevy laptophoes met bloemen design

Natuurlijk heeft u het liefst een laptophoes die goed beschermt en ook nog eens een leuk design bevat. Bij Sleevy heeft u keuze uit 300+ designs voor eigenlijk alle inch-maat laptops, aangezien u keuze heeft uit 10,1″ t/m 17,3″ laptophoezen. Daarnaast zijn de hoezen ook nog eens van elastisch materiaal gemaakt waardoor deze licht kunnen oprekken zonder dat dit ten koste gaat van de de kwaliteit of het design.

Sleevy bij RTL TV

Wist u dat het merk Sleevy al 5 jaar bestaat en op tv een vol seizoen bij het RTL programma ‘Later als ik groot ben’ is geweest met Sleevy deluxe laptop rugzakken en laptophoezen. Een belangrijke mijlpaal voor het onder de aandracht brengen van het merk Sleevy.